EventTextile+voegt+exclusief+merk+toe+aan+assortiment+voor+events
Persberichten

EventTextile voegt exclusief merk toe aan assortiment voor events

EVENEMENTENDECORATIE - EventsTextile, inmiddels al bij vele bekend als leverancier van Deco-Fact Maatwerk Textiel voor Events, heeft de exclusieve verdeling van de Le Couchon Grand Pouffe voor Nederland verkregen. Wij zijn dan ook trots om naast het ruime aanbod van textiel mogelijkheden voor events van Deco-Fact, nu deze exclusieve en luxe Le Couchon Grand Pouffe in ons assortiment te mogen aanbieden.

Zoals de naam Le Couchon reeds doet vermoeden, profileert het merk zich in de wereld van de extravagante en modebewuste levensgenieters. De verschillende riante zit en lig poefs tonen dan ook een duidelijk contrast tussen overweldigende, extravagante barok enerzijds plus eenvoudig duidelijk minimalisme anderzijds.

De Le Couchon le Grand Pouffe van de Belgische ontwerper Yvan Berthels is met een mix van barok en extravagantie een Special te noemen tussen de Poefs. Elke poef is een met de hand gemaakt baken van kwaliteit en draagt een uniek aluminium label van Le Couchon als garantie op authenticiteit. Een ding is zeker, Le couchon heeft een passie voor gewaagd, uniek en exclusief design.

Genieten van de zon op exotische stranden, sensuele feesten bij het zwembad of ontspannen in de wellness. De stijlvolle Le Couchon collectie is dan ook uitermate geschikt voor zowel binnen als buitengebruik dankzij het waterafstotende materiaal Dryfeel dat anti-rot en schimmel vrij is. De outdoor stof is bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bestand tegen vlekken, UV-stralen, water en weersinvloeden plus eenvoudig te reinigen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.