Woov%3A+Friend+Finder%2C+netwerkapp+en+eventprogramma+in+%C3%A9%C3%A9n
Nieuws

Woov: Friend Finder, netwerkapp en eventprogramma in één

EVENEMENTEN APPS TOOLS - Met de nieuwe app Woov vind je vrienden en collega's op festivals en evenementen, kun je via de explore-functie nieuwe mensen ontmoeten én heb je altijd een geüpdate eventprogramma bij de hand! Festival Mundial is de eerste die experimenteert met de nieuwe applicatie. Maar in de toekomst is Woov ook toepasbaar op zakelijke evenementen en beurzen.

'Ik sta links van de bar, ongeveer op tien meter van het podium. Ik zwaai wel!' Klinkt bekend? Op Festival Mundial is dit festivalritueel verleden tijd: je vindt je vrienden binnen no time terug met Woov. Woov is dé nieuwe app om overzicht te scheppen in de jungle van grote festivals en andere evenementen. Zo stuurt de app je een reminder wanneer je favoriete programma onderdeel begint en heb je met de digitale plattegrond een duidelijk overzicht van food en entertainment area’s. Iedereen die de app gebruikt en op het evenement aanwezig is, zie je ook op de plattegrond. Zo kun vrienden of collega’s altijd terug vinden. Daarnaast biedt de explore-functie je de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

De pilot op Festival Mundial is het begin van een reeks. 'Woov is op dit moment nog in ontwikkeling maar in de loop van dit jaar zullen we een aantal eerste tests doen op zakelijke evenementen en beurzen', aldus Reinout de Roos van Woovapp.com.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.