Wat+kan+de+eventbranche+doen+om+de+binnensteden+te+helpen%3F
Nieuws

Wat kan de eventbranche doen om de binnensteden te helpen?

EVENEMENTENLOCATIE EVENTPROFS - Neem een gemiddelde provinciestad, kijk naar de leegstand, de rust op een koopavond...het zijn zware tijden voor de Nederlandse middenstand. Er verandert veel en online shoppen blijft terrein winnen. Maar op de één of andere manier zou de eventbranche wel eens de oplossing kunnen hebben/bieden voor al die stadscentra en de lege winkelstraten.

 

Het is inmiddels algemeen bekend: the experience economy floreert als nooit te voren. Zonder beleving geen business. De manier van denken die past bij eventmarketing en live communicatie kan daarom wel eens de reddingsboei worden voor veel ‘verdomhoekjes’. In één van die hoekjes zitten de Nederlandse binnensteden, waar in raptempo de etalages veranderen in lege kijkdozen. Maar waar gaat het mis? Wat kunnen eventprofessionals doen om de winkeldeuren open te houden? Welke eventprof overtuigt zijn of haar gemeente en redt de binnenstad?

In het aankomende magazine gaat EventBranche verder in op dit onderwerp en vindt u 12 tips voor eventprofs én de Nederlandse binnensteden om aan bovenstaande een positieve draai te geven. Benieuwd naar dit artikel? Wordt dan nu lid van het grootste platform voor eventprofessionals, voor 109,- per jaar (excl. BTW en volledig aftrekbaar), en ontvang de eerst volgende editie bij u in de brievenbus.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.