Spilter+lanceert+nieuwe+generatie+meetingsoftware
Nieuws

Spilter lanceert nieuwe generatie meetingsoftware

EVENEMENTEN APP, APPLICATIES & SOFTWARE - Spilter, specialist in software voor sessies en bijeenkomsten én partner van de Gouden Giraffe, heeft onlangs de nieuwste generatie meetingsoftware gelanceerd.

Spilter 4 is geschikt voor kleine tot zeer grote sessies waar je met deelnemers inhoudelijk en interactief aan de slag wilt. Deze meetingsoftware is onmisbaar voor iedere professional én door de eenvoudige bediening geschikt voor iedereen.

Wat het meest zal opvallen, naast meer functionaliteiten en 3D grafieken, zijn de veranderingen in de look en feel van Spilter; deze is gemoderniseerd en zelfs deels persoonlijk aanpasbaar. Het systeem levert tevens een verbeterde prestatie. De schermen laden sneller, waardoor bijvoorbeeld de gegeven antwoorden tijdens de sessie sneller verversen. Ook is Spilter in zijn geheel in de cloud. Dit zorgt ervoor dat de sessies overal en altijd toegankelijk zijn. Daarnaast is maatwerk voor eigen analyses mogelijk. Spilter 4 is zo ingericht dat de programmeurs gemakkelijk een eigen analyse kunnen nabouwen in het systeem. Zo is in een handomdraai een eigen analyse digitaal beschikbaar.

>> Klik hier voor meer informatie over Spilter 4

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.