Eerste+virtual+reality+restaurant+in+Utrecht+met+VR+Owl
Nieuws

Eerste virtual reality restaurant in Utrecht met VR Owl

EVENEMENTENLOCATIE EVENEMENTENTECHNIEK - Restaurant WT Urban Café & Kitchen in Utrecht is op 23 mei het decor van de eerste Virtual Reality Restaurant avond in Nederland. Met een speciaal menu gekoppeld aan verschillende Virtual Reality ervaringen wordt een bijzondere avond gecreëerd.

Er staat een mooi gerecht voor je, maar hebt geen idee hoe het tot stand is gekomen en waar de producten vandaan komen. Initiatiefneemster Linde Verbaas van VR Owl ging opzoek naar een manier om deze kennis tijdens het dineren op de gasten over te brengen. Door het toevoegen van een extra zintuiglijke belevingen wil VR Owl de culinaire liefhebber op een vernieuwende manier kennis laten opdoen over de gerechten en zo smaakbelevenis beïnvloeden.

Het project is een samenwerking tussen Linde Verbaas, VR Owl,  Wes Schreutelkamp en Joost Bergensteijn van WT Urban Café & Kitchen. Laatstgenoemde heeft speciaal voor deze avond een menu opgesteld dat past bij de Virtual Reality belevingen. Zesentwintig uitverkorenen gaan de aller eerste Virtual Reality restaurant avond beleven bij WT Urban Café & Kitchen. Culinaire en technische hoogstandjes vallen zeker binnen het verwachtingspatroon van deze avond.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.