De+opkomst+van+de+Personal+Artificial+Event+Assistent%3F
Nieuws

De opkomst van de Personal Artificial Event Assistent?

EVENEMENTEN TRENDS - De wat? De Personal Artificial Event Assistent. Trendwatchers Lieke en Richard Lamb laten eens in de zo veel tijd hun licht schijnen op de eventbranche. In het komende magazine laat ook trendwatcher Jarno Duursma weten wat hij verwacht in de directe eventtoekomst. En wat wil het geval: ze komen uit bij dezelfde trend!

Zowel Lieke en Richard Lamb als Jarno Duursma beschrijven hoe Artificial Intelligence / Kunstmatige Intelligentie ook in de eventbranche haar intrede zal doen.

Lieke en Richard Lamb zeggen hierover: 'Voor de bezoeker geldt vooral dat ‘Artificial Attention’ belangrijk is: aandacht is wat men wil. ‘Iemand’ die met je communiceert; weet waar je bent; wat je wilt; jou persoonlijk begeleidt en adviseert. Zo mis je niets en ben je nooit alleen op een event.'

Jarno Duursma noemt de kwalitatieve groei van kunstmatige intelligentie als dé trend van dit moment. 'Door kunstmatig intelligente camera's te plaatsen in een ruimte krijgt de eventorganisator in realtime feedback over de stemming in de zaal. En sprekers krijgen door de kleuren van Philips Hue lampen feedback wanneer er (letterlijk) veel vragende gezichten in de zaal zijn.'

>> Meer in het komende EventBranche Magazine. Nog geen lid? Word het dan nu en ook u heeft eind maart het magazine voor eventprofs en opdrachtgevers op de deurmat.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.