Zwitserland+inspireert+als+groene+micebestemming+in+2017
Nieuws

Zwitserland inspireert als groene micebestemming in 2017

INCENTIVE REISORGANISATIE - Zwitserland Toerisme, de organisatie die Zwitserland promoot voor MICE events, gaat in 2017 nog meer de diepte in. Want naast meer doelgerichte marketing, kiezen zij ieder jaar een thema gebaseerd op de trends & ontwikkelingen in de micemarkt.

Geen kantoor, WiFi of hectiek, daarvoor in de plaats bergen, bossen en berghutten. Eén ding is zeker: Zwitserland zorgt door haar ongerepte bergwereld en kristalheldere meren voor een inspirerende MICE bestemming. Om die reden heeft Zwitserland Toerisme voor 2017 gekozen voor het thema: Back to Nature.  

Zwitserland is wereldkampioen in duurzaamheid en staat in de top 20 van de Environmental Performance Index (EPI). De universiteiten van Columbia & Yale evalueren de landen regelmatig op het gebied van milieu, luchtverwarming, waterkwaliteit, biodiversiteit, de omgang met natuurlijke bronnen en klimaatverandering. Mercer heeft 221 steden wereldwijd op grond van 39 factoren (van politieke en economische tot en met milieukundige) geanalyseerd en beoordeeld naar de leefbaarheid in steden. 3 Zwitserse steden staan bij de eerste 15: Zürich, Genève en Bern. Zwitsers zijn consequent in recyclen (96% glas, 91% aluminimum, 99% papier, 83% PET) en afval verwijderen.

Reis onbeperkt met trein, bus en boot door Zwitserland en maak gebruik van het uitgebreide openbaar vervoersysteem van het Swiss Travel System. In Ticino en in de steden Bern, Interlaken, Genève, Lausanne, Arosa (zomer) en Davos (lokaal), krijgen gasten een gastenkaart voor gratis reizen in de bestemming. Geniet van lokale gerechten en wijnen of kies bewust voor een lokale give away (bijv. chocolade of Vixtorinox zakmes).

Meer informatie over Zwitserland als duurzame MICE-bestemming? Klik hier.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.