Zet+deze+3+data+in+uw+agenda+en+u+bent+officieel+eventprof
Nieuws

Zet deze 3 data in uw agenda en u bent officieel eventprof

EVENTMARKETING EN LIVE COMMUNICATIE - Gelooft u ook in de kracht van eventmarketing en live communicatie? Wilt u er meer over weten, uw kennis en inzichten verbreden? Dan zijn dit drie momenten waar u bij moet zijn.

3 data in uw agenda en u bent

officieel eventprof!

 

Gelooft u ook in de kracht van eventmarketing en live communicatie? Wilt u er meer over weten, uw kennis en inzichten verbreden? Dan zijn dit drie momenten waar u bij moet zijn.

 

 

 

1. The Experience Conference
Maandag 3 april 2017
The Warehouse – Wicked Ground Amsterdam

 

Branchevereniging IDEA organiseert i.s.m. MarketingTribune en onder meer EventBranche.nl als mediapartner The Experience Conference. Tijdens het congres op maandag 3 april in The Warehouse – Wicked Ground in Amsterdam bent u verzekerd van een stevige dosis aan kennis, inspiratie en tips van onder meer Heineken, The Next Web en Havas Lemz. >> Meer + kaarten bestellen

www.event.nl

2. Event 17
12 en 13 april 2017
Jaarbeurs Utrecht


Event, dé vakbeurs voor eventprofessionals en opdrachtgevers, is het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse eventbranche. Door deze toonaangevende vakbeurs voor eventprofessionals te bezoeken, wordt de mogelijkheid geboden om kennis en inspiratie op te doen, innovaties te bekijken en netwerken uit te breiden. Kaarten voor de indrukwekkende beurs zijn gratis te bestellen.

>> Meer + gratis kaarten 

 

 

3. Neuromarketing Congres
SAVE THE DATE: Maandag 4 september 2017
ss Rotterdam

Een congres waarin sprekers uit en rondom de neuromarketingwereld uitleg geven over de kracht van evenementen. Waarom is de live beleving zo krachtig? Hoe kunnen we die beleving nog effectiever maken en wat brengt de toekomst ons? Kortom, wilt u weten wat het fundament is van de gouden toekomst voor events en live communicatie? Dan is dit de dag om u volledig bij te scholen. Met de kennis en inspiratie die u op dit congres opdoet, heeft u goud in handen. Het Neuromarketing Congres gaat wetenschappelijk aantonen wat de kracht van events is.             Meer info volgt via EventBranche.nl

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.