Zeer+verrassend+sprekersprogramma+Event+17%3A+van+Mark+Tuitert+tot+Jordi+van+de+Bovenkamp
Nieuws

Zeer verrassend sprekersprogramma Event 17: van Mark Tuitert tot Jordi van de Bovenkamp

EVENEMENTENBEURS - Mark Tuitert en Jip Samhoud zijn als laatste sprekers toegevoegd aan het inhoudelijke programma van Event 17. Hiermee is het programma compleet en biedt Event 17 een gedegen sprekersprogramma met inspirerende, innovatieve en eigentijdse sprekers. Over twee dagen verspreid worden er verschillende keynote sessies en workshops gehouden.

>> Eventprofessional? Opdrachtgever? Bestel hier uw gratis kaarten voor event 17

Maarten Hogenhuis, partner en producent van Xsaga, trapt op woensdag 12 april af met 10 tips waarom je ‘live’ als marketingtool moet toepassen en hoe je dit succesvol doet. Jordi van de Bovenkamp, creative director bij reclamebureau Boomerang Create, volgt met zijn keynote sessie over (social) content en het creëren ervan.

Donderdag 13 april start Olympisch kampioen Mark Tuitert met een keynote sessie: ‘Zonder strijd geen overwinning’. Christian Kromme, futuroloog, laat zien welke technologische trends de evenementenmarkt op de kop gaan zetten. En benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality, wat je hier zelf mee kunt en hoe je hier met je evenement op kunt inspelen? Jip Samhoud vertelt je er alles over in zijn keynote sessie.

Workshops
Paul van der Wal, directeur en oprichter van het NIDAP trapt op woensdag 12 april de workshops af. Vergelijk je eigen business met die van 220 ondervraagde Event Professionals. Waar sta jij en ben jij klaar voor de toekomst? Roel Frissen & Ruud Janssen laten in een 90 minuten durende workshop, bezoekers kennismaken met de Event-design methodologie.

Donderdag 13 april, de tweede dag van event 17, laat Jouri Schoemaker, Nederlands kampioen pitchen, in een interactieve sessie zien hoe je tot een ijzersterke pitch komt. Wenda Kielstra, oprichtster en mede-eigenaar bij Consumatics, onthult met wetenschappelijke onderzoeken de kern van beleving en Bas Hoogland, voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks, laat zien hoe hostmanship wordt ingezet om het verschil te kunnen maken met klantvriendelijkheid.

Kijk op www.event.nl/programma voor meer informatie en de tijden van de verschillende sessies. Voor een aantal sessies zijn de plaatsen beperkt, en dien je vooraf in te schrijven. Voor de overige sessies kan 1 uur voor aanvang een entreekaart worden opgehaald in de Content Village, achterin op de beursvloer.

Over Event 17
Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Event 17 is ook te volgen op Facebook, Twitter, en Linkedin.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.