Zakelijk+speeddaten+in+een+reuzenrad+op+de+Pier+in+Scheveningen
Nieuws

Zakelijk speeddaten in een reuzenrad op de Pier in Scheveningen

EVENEMENTENLOCATIE ATTRACTIEPARK - De Haagsche Business Club organiseert woensdag 19 april in samenwerking met SkyView de Pier een Zakelijke Speeddate bijeenkomst in het reuzenrad op de Pier in Scheveningen. Netwerken op grote hoogte met prachtig uitzicht over land en zee in een comfortabele gondel met airco.

Foto: SkyView de Pier

'Ontmoet nieuwe ondernemers in een informele setting. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor heel ondernemend Den Haag, deze primeur mag je niet missen', is de aankondiging op de site van de Haagsche Business Club.

We vragen een bijdrage van € 25,- per persoon. Een compleet arrangement incl. een glas Prosecco, toegang tot de gondels en de aansluitende borrel met een hapje. In de gondels word je tijdens het Speeddaten bij SkyView de Pier voorzien van een glas water. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle ondernemers en ondernemende mensen in Den Haag e.o. Ben je lid van de Haagsche Business Club? Dan zijn er geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst! Klik hier voor meer informatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.