Woudschoten+Hotel+%26+Conferentiecentrum+vergroot+gastbeleving+met+app
Nieuws

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum vergroot gastbeleving met app

EVENEMENTENLOCATIE TRAINING CURSUS WORKSHOP - EventBranche.nl heeft al zo veel geschreven over de meerwaarde van een goede app en dan is het mooi om te zien dat er steeds slimmer gebruik van wordt gemaakt. Niet alleen door opdrachtgevers of bureaus, maar ook door locaties. Partnerlocatie Woudschoten zet in op de gastbeleving.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heeft Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum een eigen App gelanceerd. Deze App bevat alle hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, plattegronden, informatie over de omgeving en het laatste nieuws en aanbiedingen van het hotel.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is centraal gelegen op een landgoed van 45ha midden in de bossen van Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn uitstekend geschikt voor vergaderingen, trainingen, business events maar ook voor een heerlijk ontspannen weekendje weg. De App is voor alle gasten, zowel zakelijk als privé en aanwinst op zijn of haar verblijf op onze locatie. We hopen met deze App de gastenbeleving en de hotelservice te verhogen. Download hem op je telefoon als je meer over ons te weten wilt komen. Hij is te vinden in de diverse Appstores onder de naam “Woudschoten”. Of direct te downloaden via onderstaande link;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eventoplanner.woudschoten 
https://appsto.re/nl/n9Hdgb.i 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.