Winkelman+Van+Hessen+verbindt+diverse+evenementen+aan+elkaar+in+Den+Haag
Nieuws

Winkelman Van Hessen verbindt diverse evenementen aan elkaar in Den Haag

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Winkelman Van Hessen organiseert op 6, 7 en 8 september het culturele weekend ‘48 uur van Den Haag’. In opdracht van de Haagse cultuursector verbindt het communicatieadviesbureau verschillende evenementen, waardoor een aaneengesloten Haagse festivalperiode ontstaat. Winkelman Van Hessen is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten en verzorgt daarnaast sponsorwerving.

48 uur van Den Haag is een initiatief van Cees Debets, bestuurslid Directies Podiumkunstinstellingen Den Haag en Hans Buurman, voorzitter van Museumnacht Den Haag. In samenwerking met de initiatiefnemers ontwikkelde Winkelman Van Hessen de opzet van het culturele weekend: alle evenementen behouden hun eigen organisatie, zij onderhouden nauw contact met elkaar om hun marketingactiviteiten en productie op elkaar af te stemmen. Bovendien wordt onder de naam ‘48 uur van Den Haag’ een gezamenlijke marketingstrategie uitgevoerd, hieronder vallen bijvoorbeeld een eigen website, een festivalkrant, posters en flyers.

Samenwerking
Het nieuwe evenement heeft vooral vorm gekregen door hechte samenwerking tussen Winkelman Van Hessen, de Haagse culturele sector, festivalorganisatoren en het bedrijfsleven. Cees Debets is daar enthousiast over: 'Naar mijn weten is er nog niet eerder op deze manier samengewerkt door Haagse culturele en commerciële partijen. Dit voorspelt veel goeds voor 48 uur van Den Haag. Ik ben blij dat Winkelman Van Hessen hierbij de voortrekker is.'
 

‘48 uur van Den Haag’ is een combinatie van bestaande en nieuwe evenementen. Overal in Den Haag zal er wat er wat te beleven zijn: in musea, theaters en hotels, maar ook op en langs de grachten. De volgende evenementen doen mee:

Art & Fashion Noordeinde
Embassy Festival
Haags Uit Festival
Haagse Grachtenpracht
Hotelnacht
Kindergrachtenpracht
Kindermuseumnacht
Museumnacht
Haags Stadsontbijt
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.