Wink+opent+nieuwe+kantoren+in+Amsterdam+en+New+York
Nieuws

Wink opent nieuwe kantoren in Amsterdam en New York

EVENEMENTENBUREAU - De ‘Experience Architects’ van Wink openen de deuren van hun nieuwe kantoor in de A’DAM Toren. Het team, dat eerder 20 jaar in Utrecht gevestigd was, strijkt nu neer op de 8e verdieping van deze “creative hub” in Amsterdam. Het bureau heeft onlangs ook haar vestiging in New York geopend om daarmee de internationale positie van het bedrijf verder te versterken.


Wink is een creatief bureau dat events, shows, decor en designs ontwerpt en realiseert voor merken met een eigenwijze visie op het gebied van lifestyle, mode, hospitality en muziek. Het intensiveren van de band tussen merk en doelgroep, door het delen van een onvergetelijke ervaring, staat hierbij centraal.

Oprichter en Head of Ideas, Arne Koefoed: 'Wink is in 1996 opgericht door een paar vrienden die underground feestjes organiseerden. 20 jaar later zijn we uitgegroeid tot een internationaal Experience Agency met 30 vaste medewerkers en een netwerk aan freelancers. Vanuit de nieuwe kantoren in Amsterdam en New York zijn we nog beter in staat om wereldwijd de beste belevingen en omgevingen voor onze klanten te neer te zetten.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.