Vrachtschip+Jaguar+bij+doop+omgetoverd+tot+evenementenlocatie
Nieuws

Vrachtschip Jaguar bij doop omgetoverd tot evenementenlocatie

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Het 110 meter lange vrachtschip "Jaguar" is na vier jaar van onderhandelen, voorbereiden, ontwerpen, bouwen en testen gedoopt. Dam20 Event Company toverde tijdens de opening het enorme schip om tot evenementenlocatie, inclusief een kartbaan.

'Na de doopplechtigheid kregen de ruim 300 gasten de gelegenheid om het schip te bezichtigen. In het onderste ruim was een complete kartbaan aangelegd met, net als de Jaguar zelf, elektrisch aangedreven en Jaguar gebrande karts. Gasten konden het tegen elkaar opnemen, waarbij er zo snel mogelijk een parcours afgelegd moest worden met daarin ook een aantal behendigheidstesten zoals achteruit inparkeren. Er werd de hele middag fanatiek gestreden om de "Jaguar: karten in het schip" bokaal.'

'Op het tussendek was de 80 meter lange ruimte volledig omgetoverd tot bar / restaurant. Over de hele lengte van het ruim waren lange, juthouten statafels geplaatst en was de zaal sfeervol uitgelicht en ingericht met nautische elementen. Gasten konden genieten van een diversiteit aan heerlijkheden in de vorm van amuse-achtige hapjes. Dit gaf een ieder de mogelijkheid zich lekker vrij door het feestgedruis te begeven en gaf de dag een informeel karakter', kijkt Dam20 Event Company tevreden terug. Het bureau was verantwoordelijk voor het gehele concept en de productie.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.