Vier+evenementenlocaties+samen+onder+nieuwe+huisstijl+Amerpodia
Persberichten

Vier evenementenlocaties samen onder nieuwe huisstijl Amerpodia

EVENEMENTENLOCATIE TRAINING CURSUS WORKSHOP - We kennen de Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater als afzonderlijke podia die al jaren hun eigen publiek bedienen op het culturele vlak en in de evenementenwereld. Locaties die nu samenwerken onder de naam Amerpodia. Amerpodia en creatief bureau Vruchtvlees slaan de handen ineen om voor de zakelijke markt een overkoepelende identiteit voor de vier huizen te ontwikkelen.

Amerpodia heeft Vruchtvlees gevraagd Amerpodia en daarmee de evenementenlocaties een gezicht te geven waar alle vier de historische en monumentale locaties in te herkennen zijn. Amerpodia verwacht begin 2018 de huisstijl en website te kunnen lanceren. Co-founder Roman Stikkelorum van Vruchtvlees over Amerpodia; 'We kennen de podia en programmering van de huizen van Amerpodia al jaren. Met een kwalitatieve insteek en rijke geschiedenis bieden de vier huizen een reflectie op de maatschappij en bekrachtigen zij cultuur. We kijken er naar uit deze huizen samen te brengen in een overkoepelende identiteit, die niet alleen de kwaliteit van de individuele podia laat doorschemeren, maar ze in hun kracht samenbrengt en mensen uitnodigt een van de podia te komen bezoeken voor een programma of een zakelijk evenement.'

Over Vruchtvlees;
Strategisch en creatief digitaal bureau voor identiteit en campagnes. Bekroond met 7 European Design Awards, de Red Dot Design Award en de International Design Award, voor verschillende projecten waaronder de Gispen website, Das Magazin, Voordekunst, Literatuurmuseum en De Munt/La Monnaie.

Over Amerpodia;
Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de gracht. Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. De vier historische en monumentale panden zijn beschikbaar voor diverse evenementen; van een zakelijk congres, vergadering of presentatie tot een persoonlijk diner, feest of huwelijk. Met de opbrengsten van de verhuur van onze panden realiseren we onze culturele ambities en activiteiten en proberen we nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Amerpodia
kirsten.duijn@amerpodia.nl | 020 – 589 1680

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.