VEN%3A+Locatie+van+de+toekomst+opent+ook+vestiging+in+Rotterdam
Nieuws

VEN: Locatie van de toekomst opent ook vestiging in Rotterdam

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Momenteel wordt er in het oude KPN-gebouw in Amsterdam gewerkt aan een nieuwe eventlocatie die zijn weerga niet kent en naar eigen zeggen de basis zal zijn van verandering. Maar naast Ven Amsterdam maken de investeerders vandaag bekend dat zij ook in Rotterdam een Ven-locatie openen.

EventBranche.nl volgt het ingrijpende transformatieproces van Nederlands meest bekende kantoorgebouw: het oude KPN-gebouw in Amsterdam Sloterdijk. Dat wordt inmiddels met man en macht omgetoverd in een evenementenlocatie die zijn weerga niet kent. Anders, vernieuwend, bleisure, de locatie voorbij: een belevingswereld zonder drempels. Hoewel Ven Amsterdam haar deuren pas officieel opent in het voorjaar van 2017, kondigen zij nu aan dat er een nieuwe vestiging wordt geopend in het oude postkantoor in Rotterdam.

Het historische gebouw van 25.000 vierkante meter krijgt een high-end wooncomplex, een uniek 5-sterren hotel, een winkeloutlet en een fitnesscentrum. The Omnam Investment Group, de partij die het historische postkantoor heeft gekocht, zal binnenkort een architect aanwijzen om de renovatie van het gebouw in goede banen te leiden.

Wat is Ven?


'Ven is an ever-evolving place, where walls curve and lines blur.It’s where late nights meet early mornings. Where global investors mix with local inventors.Where fitness freaks meet tech geeks and where culture vultures meet a visual feast.'


Wat VEN is? 'We hebben vooral gekeken naar wat het niet is. Het is geen hotel, geen eventlocatie, geen congrescentrum, geen multitainmentcentrum, maar het is wel heel veel van wat het niet is en meer', aldus de marketingmanager van de locatie. In de komende weken gaan we u samen met het team dat verantwoordelijk is voor VEN meenemen in, door en achter de belevingslocatie van de toekomst.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.