Veldeman+lanceert+nieuwe+Skyline+structuur
Nieuws

Veldeman lanceert nieuwe Skyline structuur

EVENEMENTENLOCATIE TENTENVERHUUR - Veldeman lanceert Skyline op de jubileumeditie van Leuvense kerstmarkt. Van woensdag 12 december tot en met zondag 23 december vindt de 25e editie plaats van de oudste kerstmarkt van België. De tenten van Veldeman bieden onderdak aan niet minder dan 140 standhouders. Naast België en Nederland zijn ook Lapland, Finland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Griekenland vertegenwoordigd.

Temidden van de kerstmarkt staat de nieuwe etagetent Skyline van 15m bij 15m. 'Vanop het overdekt terras op de bovenverdieping heb je als bezoeker een schitterend zicht over het Ladeuzeplein. Als VIP sta je op de eerste rij voor optredens van Jo Lemaire, Paul Michiels en vele andere artiesten, die het beste van zichzelf geven op het door Veldeman overdekte podium. Bovendien zal Kris Wauters, peter van Make-A-Wish-Belgium-Vlaanderen, er vele dagen aanwezig zijn', aldus de trotste bouwer van de tijdelijke accommodaties, Veldeman.

'Een Belgische primeur is de enige echte Olympische curlingbaan. Veldeman overdekte deze met een aluhal van 5m bij 45m met open zijwanden. Het Belgische Curlingteam oefent in Leuven voor het WK Curling in Canada. De inzet is een plaats op de Winterspelen van 2014. Superkoks Kwinten De Paepe en Jeroen De Pauw zorgen voor de kampioenenvoeding.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.