Laatste+kans%3A+topspreker+op+EventBranche+Borrel+bij+Claus
Nieuws

Laatste kans: topspreker op EventBranche Borrel bij Claus

EVENTBRANCHE BORREL - De EventBranche Borrel op maandag 2 maart bij Claus in Hoofddorp wordt geopend door Generaal b.d. Peter van Uhm. Een unieke kans om u te laten inspireren door deze indrukwekkende spreker, inmiddels hikken we tegen de 300 bezoekers aan. Dus dit is uw laatste kans om in te schrijven.

 

Foto: Event-Jan Daniels

Een spreker van naam en faam die, in samenwerking met Assemblee Sprekersbureau, zijn ervaringen en inzichten als oud-generaal der Nederlandse Strijdkrachten speciaal voor de EventBranche Borrel vertaalt naar uw vakgebied.

'Veel sprekers en evenementen zijn gericht op motiveren. Ik ben er van overtuigd dat een evenement of een spreker alleen aankomt als er geïnspireerd wordt", aldus Van Uhm die eerder al het predikaat beste spreker van het jaar kreeg. Van Uhm houdt een spiegel voor en inspireert 45 minuten lang. Dat deed hij eerder al op De Dam tijdens de 4 mei herdenking, tijdens TEDx, maar ook voor bijvoorbeeld de top van de Belastingdienst. In het voorgesprek met Van Uhm raakte EventBranche.nl al zwaar onder de indruk en ging met verrassende nieuwe inzichten en vooral inspiratie naar huis. Voor u dus ook een unieke kans op een enorme portie inspiratie en inzichten uit een verrassende hoek.

Bekijk hier de gastenlijst.

Gelet op de exclusiviteit van deze spreker en de kans om de compleet vernieuwd de multifuctionele evenementenlocatie Claus Park Collection te mogen bewonderen, geven wij voorrang aan onze leden en opdrachtgevers. Wilt u niet alleen hier gratis bij zijn maar ook bij alle andere netwerkevenementen, word dan vandaag nog lid en meld u aan voor de EventBranche Borrel op maandag 2 maart bij Claus Park Collection in Hoofddorp.

>> AANMELDEN

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.