Topman+RAI+Amsterdam+treedt+af%2C+Paul+Riemens+nieuwe+CEO
Nieuws

Topman RAI Amsterdam treedt af, Paul Riemens nieuwe CEO

EVENEMENTENLOCATIE - Paul Riemens is per 7 april 2016 de nieuwe CEO van RAI Amsterdam. Samen met Maurits van der Sluis, benoemd tot COO, vormt hij de nieuwe directie van de Amsterdamse beurs- en congreslocatie. Per 1 mei zal huidig topman Hans Bakker (dan 65) aftreden.

Fotobijschrift v.l.n.r.: Paul Riemens en Maurits van der Sluis

Hans Bakker is sinds 2002 CEO bij RAI Amsterdam en trekt sindsdien de kar om de Amsterdamse beurs- en congreslocatie ook internationaal op de kaart te zetten. Na 14 jaar zal Bakker per 1 mei officieel aftreden als CEO, om te gaan genieten van zijn pensioen, en het stokje overdragen aan Paul Riemens.

Riemens is sinds 2008 CEO/bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Hij heeft deze organisatie succesvol omgebouwd naar een resultaatgerichte, open organisatie. Met Riemens benoemt RAI Amsterdam een man die bewezen heeft te kunnen opereren in een internationaal krachtenveld, waarbij stakeholdermanagement cruciaal is voor succes. Daarnaast ziet de Raad van Commissarissen in hem een gedreven persoon die mensen en ideeën verbindt.

Maurits van der Sluis werkt sinds 1996 voor RAI Amsterdam in diverse commerciële functies, laatstelijk als commercieel directeur van RAI Convention Centre. Met zijn 20 jaar ervaring in de business, kent hij de markten en klanten als geen ander en is een gerespecteerd persoon in de internationale beurs en congresindustrie.

Met de aanstelling van Riemens en Van der Sluis koppelt de RvC van RAI Amsterdam bestuurlijke ervaring en breed stakeholdermanagement aan kennis van klanten, markten en RAI-organisatie. Samen zullen ze zorgen voor het versterken van de positie van RAI Amsterdam als toonaangevende beurs- en congresorganisatie in Europa.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.