Top+2000+in+Concert+kiest+voor+Claus+als+evenementenlocatie
Nieuws

Top 2000 in Concert kiest voor Claus als evenementenlocatie

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - De Radio 2 Top 2000 leek dit jaar meer dan ooit een groot publiek te bereiken. Dat blijkt onder meer uit het feit dat het Top 2000 in Concert binnen een paar uur was uitverkocht.

De Top 2000 in Concert beleefde op 31 december haar tiende editie en werd groots uitgezonden op televisie. Speciaal voor dit jubileumevenement traden rond de twintig artiesten op. Na de eerste aankondiging waren de kaarten binnen een halve dag uitverkocht. Het concert werd al op 4 december opgenomen in de Ballroom van Claus.

De Ballroom in Claus was geheel gekleed in de sfeer van de Top 2000. Paskal Jakobsen, Marco Borsato, Lee Towers, Ruth Jacott, Acda en de Munnik, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Gers Pardoel, Ilse DeLange, Veldhuis & Kemper, George Baker, Jan Keijzer en Annie Schilder, Boudewijn de Groot, Anita Meyer, VanVelzen, Glennis Grace, Rob de Nijs, Waylon en Xander de Buisonjé, die ook de presentatie van het concert op zich nam, traden op tijdens de jubileumeditie. Alle artiesten speelden op de feestelijke avond een eigen hit uit de Radio 2 Top 2000. Zo bracht Alain Clark met zijn vader ‘Father and Friend’ ten gehore en werd de avond afgesloten met het bekende nummer “You’ll never walk alone’ van Lee Towers.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.