Tools+voor+events%3A+video+beacon%2C+DIY+mapping%2C+wereldwijd+eventjob+platform
Nieuws

Tools voor events: video beacon, DIY mapping, wereldwijd eventjob platform

EVENEMENTEN APPS TOOLS INNOVATIES - Organisatoren zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om kosten te besparen, interactie met de bezoeker te optimaliseren en meer beleving te creëren. De technologie maakt hier slim gebruik van, waardoor we al steeds vaker innovaties zien van reeds bestaande producten. Benieuwd naar de nieuwste eventtech tools van 2017? Lees dan snel verder...

Estimote Mirror: de videobeacon voor events
Deze video en beeld gegenereerde beacon kan niet alleen communiceren met smartphones in de omgeving zoals een normale beacon, maar ook content genereren uit applicaties; die vervolgens geprojecteerd kunnen worden op digitale schermen. Het systeem kan bijvoorbeeld persoonlijke content en productinformatie laten zien op basis van de interesse, behoefte en koop gewoonte van een (beurs)bezoeker. Daarnaast verschaft het systeem data zoals het aantal gebruikers, de frequentie en de duur van het gebruik van de beacon.



Optoma Projection Mapping: DIY-mapping voor events
Optoma is een app die gebruikers in staat stelt om snel en betaalbaar projectie-mapping ervaringen voor events te maken. De Projection Mapper applicatie (4,99 euro) is ontworpen voor gebruik met een digitale projector en een Android, iOS of Amazon Kindle Fire apparaat. De app helpt gebruikers, door middel van eenvoudige stappen, om foto's en video's tegelijkertijd op meerdere vlakke oppervlakken of driedimensionale objecten te projecteren.



Air Events Global: marktplaats voor vraag en aanbod eventjobs
Air Events Global is een online marktplaats met eventvacatures van organisatoren over de hele wereld, voor freelancers en zzp’ers wereldwijd. Organisatoren kunnen een vacature posten met informatie over de locatie, tijd en salaris, en vervolgens in contact komen met freelancers met die expertise. Freelancers kunnen op hun beurt een eigen profiel aanmaken en direct zoeken naar vacatures. Freelancers krijgen betaald via het beveiligde systeem van het platform totdat de taak is voltooid. Daarnaast kunnen zowel opdrachtgevers als freelancers beoordelingen in het systeem achter laten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.