Van+start%2Dup+naar+scale%2Dup%3A+aanmelder%2Enl%2C+d%C3%A9+eventregistratie+tool
Nieuws

Van start-up naar scale-up: aanmelder.nl, dé eventregistratie tool

DEELNAMEREGISTRATIE TOOL EVENEMENTEN - Tijdens een opdracht voor hun studie Informatica aan de TU Delft, liepen Jelle Roozenburg en Freek Zindel aan tegen de tijdrovende drempel die deelnameregistratie heet. Met een voorliefde voor programmeren, en kennis en ervaring met het bouwen van onlinesoftware, ontwikkelden zij in 2008 een online deelnemersregistratie tool voor eventorganisatoren. In het komende EventBranche Magazine meer daarover.

Nu nog gevestigd in de dynamische incubator Yes!Delft, helpt aanmelder.nl opdrachtgevers met een op maat gemaakte eventomgeving, zonder technische doolhoven. Inmiddels groeit het innovatieve bedrijf uit zijn jasje en bedienen ze menig grote opdrachtgever als Exact Live en Gouden Giraffe winnaar WomenINC. ‘Technische drempels, onnodige kosten en lange wachtrijen zijn verleden tijd met een systeem dat zo simpel is.’



Benieuwd naar het volledige artikel, maar ontvangt u nog geen magazine? Word dan nu lid voor 159,- per jaar (excl. BTW, volledig aftrekbaar). Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap, zoals toegang tot onze EventBranche netwerkborrels.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.