Livetime+Productions+e%2Ea%2E+eventbedrijven+genomineerd+voor+Dutch+Live+Entertainment+Awards
Nieuws

Livetime Productions e.a. eventbedrijven genomineerd voor Dutch Live Entertainment Awards

EVENEMENTENTECHNIEK - De organisatie van de 'Dutch Live Entertainment Production Awards' heeft op 1 maart 2017 bekend gemaakt dat Livetime Productions is genomineerd binnen de categorie 'Favorite Technical Production Company'! De concertzaal van het AFAS Live vormt op 10 april het decor van de derde editie van de award uitreiking.

De 'Dutch Live Entertainment Production Awards' worden uitgereikt aan professionals uit de live-entertainment industrie die vooral achter de schermen het afgelopen jaar een belangrijke of bijzondere presentatie hebben geleverd. Diverse partijen uit de evenementenindustrie hebben door middel van het indienen van voordrachten Livetime Productions genomineerd binnen de categorie 'Favorite Technical Production Company'. 'Het is een bekroning op ons werk van afgelopen jaar, waarin het gehele team keihard heeft gewerkt om samen met onze opdrachtgevers prachtige producties neer te zetten. Afgelopen jaar verzorgde Livetime Productions de technische productie van diverse evenementen die al (inter)nationale erkenning hadden ontvangen met Eubea Awards, Eventex Awards en Gouden Giraffes. Het is daarom erg leuk dat Livetime Productions nu ook zelf voor een dergelijke prijs in aanmerking komt!' aldus commercieel directeur Olivier Monod de Froideville.

Ook kan met trots worden vermeld dat naast deze nominatie ook de productie van 400 jaar VOPAK is genomineerd binnen de categorie 'Production of the Year'. Livetime Productions was hierbij verantwoordelijk voor de gehele technische productie, in opdracht van en in samenwerking met evenementenbureau Co Solo. Livetime Productions zal het moeten opnemen tegen Sightline Productions en Unlimited Productions om ook daadwerkelijk de titel Favorite Technical Production Company te mogen dragen.

Naast deze categorie zijn er nog veel meer eventbedrijven en eventpersonalities die genomineerd zijn. Zo is Ampco Flashslight Rental genomineerd in de categorie Favorite Show Company, zijn The Security Company en LOC7000 genomineerd als Favorite Service Company, Friendly Fire, WINK en RTL Live Entertainment zijn genomineerd in de categorie Favorite Production Company en Ad de Haan voor The Bart Clement award for Favorite Creative Person.

Bekijk hier de gehele lijst aan nominaties voor de Dutch Live Entertainment Awards 2017:

Favorite Show Company
- Ampco Flashlight Rental
- Switch Concepts
- InterStage

Favorite Site Company
- Mojo Barriers
- The Powershop
- PoPa Lichtmasten

Favorite Service Company
- The Security Company
- Pieter Smit
- LOC7000

Favorite Production Company
- Friendly Fire
- Wink
- RTL Live Entertainment

Favorite Technical Company
- Sightline Productions
- Unlimited Productions
- Livetime Productions

Favorite Venue
- Ziggo Dome
- AFAS Live
- 013

Favorite Person
- Willem Westermann
- Scal Langelaan
- Wienand Heinink
- Job Bakker

The Bart Clement award for Favorite Creative Person
- Sander Reneman
- Jeroen ten Brinke
- Ad de Haan

Production of the Year
- TING!
- 400 jaar VOPAK
- The Next Web Conference 2016

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.