Digitaal+dineren+blijkt+groot+succes%3B+Dinner+in+Motion+verlengd+tot+september
Nieuws

Digitaal dineren blijkt groot succes; Dinner in Motion verlengd tot september

EVENEMENTENTECHNIEK EVENEMENTENLOCATIE - Dat Nederlandse consumenten interesse hebben in digitaal dineren blijkt uit het innovatieve dinerconcept van Dinner in Motion, gevestigd in de kop van The Wall pal langs de A2. Voor de derde keer op rij wordt de opening van dit bijzondere restaurant verlengd.

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant waarbij 38 personen gelijktijdig dineren aan 1 lange tafel. Zowel rondom als op de tafel worden spectaculaire beelden geprojecteerd. Tijdens de digitale dinnershow worden gerechten geserveerd die zijn afgestemd op de verschillende beelden die tijdens de show te zien zijn.

Tijd voor een update met eigenaar en initiator Bram van der Vorst. Hij trok eind vorig jaar de stoute schoenen aan en opende voor enkele maanden de deuren van Dinner in Motion in de kop van The Wall, het grote pand naast de A2.

“Het was voor ons allemaal erg spannend toen we eind 2016 open gingen op deze locatie midden in het land. We hadden al eerder een kleine try-out gedaan nabij Eindhoven welke succesvol was. Maar het blijft toch een nieuw concept, dus of het hier in Utrecht ook zo zou aanslaan was nog even afwachten, aldus van der Vorst.

Gelukkig hoeft van der Vorst zich hierover geen zorgen te maken. Vanaf december zijn er nu ruim 4000 bezoekers geweest,  en de reacties zijn erg positief. “Voor een restaurant dat niet dagelijks geopend is, zijn we erg tevreden over het bezoekersaantal. Ook is het dinerconcept niet alleen geschikt voor consumenten, maar ook bedrijven schuiven graag aan tafel.

Dinner in Motion blijft nu tot eind september in The Wall, wat hierna gebeurd is nog niet besloten. “Dat het concept alles in zich heeft om verder te ontwikkelen is duidelijk, maar of dit dan ook in Utrecht blijft of verhuisd naar een andere plek in Nederland, of zelfs daarbuiten, dat weten we nog niet. Ondertussen blijven we aan het concept sleutelen, zodat de bezoeker op zowel inhoudelijk als culinair vlak altijd de beste beleving krijgt”.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.