BIS+Event+Rental+luistert+event+van+Tyco+Electronics+op+met+hologramprojectie
Nieuws

BIS Event Rental luistert event van Tyco Electronics op met hologramprojectie

Ook al is de techniek bij diverse audiovisuele bedrijven voorhanden, toch zijn er maar weining opdrachtgevers die op hun evenement een gewaagd stuk techniek in durven zetten. Tyco Electronics durfde dat wel aan de hand van BIS Event Rental.

Tijdens het Tyco Electronics familie-evenement in Den Bosch kwamen alle personeelsleden van de Nederlandse vestiging van Tyco Electronics met hun gezinsleden bijeen voor een dag voor jong en oud. 'De 1000 aanwezigen waren getuige van een spetterende performance in de vorm van een hologramprojectie', aldus BIS Event Rental, die de hologramprojectie verzorgde.

'De elektrotechnische organisatie had de wens om tijdens het evenement hun ICT afdeling positief te profileren. De mogelijkheden in de ICT zijn oneindig, oftewel “the sky is the limit”. Hierop hebben de specialisten van BIS Event Rental vindingrijk ingespeeld. Zij bedachten en ontwikkelden een hologramprojectie van een `professor`, die letterlijk en figuurlijk liet zien wat techniek kan en doet. Voor een nog spectaculairder voorkomen, kwam de ‘echte professor’ op het podium en begon van enthousiasme met zijn holografische evenbeeld te dansen en te ‘battelen’. De performance werd ondersteund met passende special effects, audio en een schitterende laserprojectie.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.