AT+Bookings+komt+met+boekingsplatform+voor+social+influencers
Nieuws

AT Bookings komt met boekingsplatform voor social influencers

ARTIESTENBUREAU - Wat een slimme zet: AT Bookings komt met een boekingsplatform voor social influencers. Welke marketeer of communicatieprofessional heeft er nou niet gebruik van gemaakt? De trendsetters van morgen die een product, dienst of merk uitdragen. Bij AT Bookings kun je nu zoeken naar de influencer die bij jouw bedrijf past.

Met trots presenteert AT Bookings een uitbreiding van haar activiteiten:
het boekingsplatform voor social influencers! Hiermee worden nieuwe mediasterren zoals bloggers en vloggers op professionele en persoonlijke wijze vertegenwoordigd.

De trendsetters van vandaag de dag zijn zonder twijfel social influencers. Zij kunnen niet meer ontbreken in een marketing- of communicatiestrategie. Social influencers vinden in AT Bookings een ervaren boekingspartner. Voor bedrijven vormt AT Bookings een partner in boekingen voor live events en merkactivatie met een nu nog uitgebreider aanbod.  

Activeren
De social influencers die AT Bookings vertegenwoordigt weten hun publiek te activeren tijdens live events en voor een product of dienst. Van muziek en entertainment via lifestyle en ondernemen tot beauty, fashion en reizen. Een greep uit het aanbod van de nieuwe mediasterren: Tim Hofman, Anna Nooshin, Blonde Tigers, Défano Holwijn en Yara Michels.


AT Bookings
AT Bookings helpt nationale en internationale artiesten, personalities en social influencers bij het ontwikkelen van hun (live-)carrière. Dit doet het team van professionele boekingsagenten door hen te vertegenwoordigen binnen hun wereldwijde netwerk en door hen op een enthousiaste en persoonlijke wijze te koppelen aan klanten, merken en publiek.

Voor meer informatie zie www.atbookings.com

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.