Tip+de+redactie%3A+wie+heeft+momenteel+het+beste+idee+in+de+eventbranche%3F
Nieuws

Tip de redactie: wie heeft momenteel het beste idee in de eventbranche?

BESTE IDEE AWARD - Event 17 komt er weer aan: 12 en 13 april is Jaarbeurs Utrecht het epicentrum van de Nederlandse eventbranche. Daar vinden 1000-den bezoekers al het aanbod op het gebied van eventmarketing, live communicatie, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en alles wat daar bij komt kijken. Dit jaar is er ook een award voor het beste idee. Wie verdient die award volgens u?

Er worden awards uitgedeeld in 3 categorieen en er is een publieksprijs. Maar wie heeft volgens u het beste idee in onderstaande categorieen? Laat het ons weten en tip de redactie.

Culinair: Sfeer & Smaak
Nieuwe en vernieuwende culinaire producten of concepten die verrassend zijn voor de bezoeker en bijdragen aan een sfeer- en smaak verhogende beleving van het evenement, maar ook bedrijfseconomisch interessant zijn om te boeken. Binnen deze categorie vallen alle food en drinks concepten.

Interieur: Creatie & Design
Producten voor inrichting van evenementen die bijdragen aan betere uitstraling van evenementen; die voor bezoekers nieuw zijn en sfeer- en comfort verhogend zijn.  Bijvoorbeeld meubilair, aankleding, decoraties. Ook een nieuwe onderscheidende locatie met een bijzonder interieur valt in deze categorie.

Audiovisueel: Online &Techniek     
Technische toepassingen voor de evenementenbranche die de kwaliteit & beleving van evenementen vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken. Hieronder verstaan we onder andere audiovisuele- en registratie oplossingen die zorgen voor extra beleving, prestatieverhoging of kostenbesparing, apps of online communities. Ook foto- videomarketing oplossingen vallen binnen deze categorie.

Diverse awards
Tijdens de tweede dag van Event 17 worden de hoofd winnaar, de categoriewinnaars en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. De overall winnaar krijgt behalve de wisselbeker, ook heel veel media aandacht.

Publieksprijs
Vanaf woensdag 30 maart 2017 kan het publiek via de website van Event 17 stemmen op haar favoriete idee.

Meedoen
Meedoen is een echte boost voor een nieuw product of concept in onze branche. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de genomineerden op de social media kanalen, de nieuwsbrief en de website van Event 17 en haar mediapartners. Iemand in de branche die aan de eisen voldoet? En die misschien wel het beste idee voor onze branche heeft? Tip de redactie. Heb je zelf een innovatief product of concept? Doe dan gratis mee en vul direct het inschrijfformulier in.

Over Event 17
Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Meer informatie over de awards is te vinden op www.event.nl/beste-idee-award-2017. Event 17 is ook te volgen op facebook, twitter, Linkedin en Instagram. De officiële hashtag voor het Beste Idee Award 2017 is #BIA

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.