Tentverhuurmakelaar+%E2%80%98nieuwe+stijl%E2%80%99+slaat+aan
Nieuws

Tentverhuurmakelaar ‘nieuwe stijl’ slaat aan

TIJDELIJKE ACCOMMODATIE EN TENTENVERHUUR - Sinds begin dit jaar is er wat veranderd in de tentverhuurbranche met de komst van Tentverhuurmakelaar. Als onafhankelijke partij adviseren zij iedereen op het gebied van tijdelijk overkappen. Of het nu gaat om een evenement, een bouwproject of (langdurige) opslagfaciliteiten, het wordt allemaal aangeboden.

Tentverhuurmakelaar is voortgekomen uit McAir Tentverhuur en daarom beschikt zij dus over zo’n 25 jaar praktische ervaring in de tentverhuurbranche. De werkwijze is onafhankelijk en transparant aangezien er per project gekeken wordt naar de beste leverancier(s). Op deze manier wordt altijd ingespeeld op de behoeftes van de klant en de mogelijkheden in de markt.
De klant kan daarin een keuze maken in prijs, kwaliteit of prijs/kwaliteit. Tentverhuurmakelaar biedt daarom ‘altijd de beste deal’ en hoeft nooit ‘nee’ te verkopen.

Onlangs mocht Tentverhuurmakelaar een mooi project uitvoeren in opdracht van Van der Linde Catering en Evenementen. Naast Het Kasteel (Stadion voetbalclub Sparta) in Rotterdam werd een compleet ‘bedrijfsfestival’ opgebouwd. Pagodetenten waarin bedrijfseenheden zich presenteerden, een alu-tent als escape-room, toiletwagens en een kassa-unit; allen volledig voorzien van geblindeerde hekken rondom. Een mooi totaalproject waarin Tentverhuurmakelaar vanaf het begin bij betrokken is geweest en op deze wijze een goed en vakkundig advies heeft kunnen verzorgen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.