TDG+verzorgt+3+events+voor+130%2Djarig+cacaogigant+en+nieuw+Tech+Center
Nieuws

TDG verzorgt 3 events voor 130-jarig cacaogigant en nieuw Tech Center

EVENEMENTENBUREAU - Royal Duyvis Wiener heeft het 130-jarig bestaan en de opening van haar 2000 m2 grote Technology Center gevierd met maar liefst drie events.

Toine Dorpmans Groep verzorgde de totaalorganisatie van de drie events: de officiële opening voor nationale en internationale relaties, een Open Huis voor belangstellenden en een ontvangst voor medewerkers en familie. Het eventbedrijf uit Ammerzoden heeft al jarenlang een duurzame relatie met de wereldmarktleider op het gebied van cacao- en chocoladeverwerking.

In een omvangrijk tentencomplex heette Mirjam van Dijk, CEO van Royal Duyvis Wiener, de 500 (inter)nationale relaties welkom. Ook waren er toespraken van de burgemeester van Zaanstad, Geke Faber, en van astronaut André Kuipers, die inging op de innovaties en technologieën van het nieuwe gebouw. Vervolgens opende de astronaut het state-of-the-art Technology Center door een meterslange chocolade sleutel in een groot chocolade slot te steken. Aansluitend waren er rondleidingen in kleine groepjes door het fonkelnieuwe Technology Center, de fabriek en het kantoor, dat een facelift had ondergaan. Tijdens de afsluitende cocktailparty, geheel in stijl van 'Sjakie en de chocoladefabriek', maakte onder meer Willy Wonka zijn opwachting samen met zijn onafscheidelijke Oempa Loempa's.

Het Open Huis de volgende dag trok in drie uur tijd ruim 2000 belangstellenden. 's Avonds was er een ontvangst voor nog eens 400 medewerkers, partners en kinderen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.