Studio%27s+Aalsmeer+host+uniek+eventconcept+Guitar+Roadshow+XL
Nieuws

Studio's Aalsmeer host uniek eventconcept Guitar Roadshow XL

EVENEMENTENLOCATIE STUDIO - In de zoektocht van opdrachtgevers naar unieke eventconcepten veranderd het evenementenlandschap. Beurzen worden evenementen, evenementen worden festivals en festivals worden kennisevents. Studio's Aalsmeer heeft nu de primeur, zij hosten op 18 september de Guitar Roadshow XL: het grootste gitaarevenement van Nederland compleet met beursvloer, festivalprogramma, concerten en meet&greet sessies.

De Guitar Roadshow heeft inmiddels al vier edities op haar naam staan. In Studio’s Aalsmeer wordt de eerste speciale XL-editie georganiseerd en zal zowel de beursvloer als het programma worden uitgebreid. Floris van Beek, directeur van Studio’s Aalsmeer: 'Wij zijn zeer verheugd dat de Guitar Roadshow XL naar Studio’s Aalsmeer komt. Het is een fantastisch en divers evenement voor een niche doch grote doelgroep. Omdat onze locatie beschikt over diverse ruimtes is er samen met de organisatie voor gekozen hier optimaal gebruik van te maken, hetgeen resulteerde in de XL-versie.'

Op guitarroadshow.nl zijn de eerste grote artiesten inmiddels aangekondigd. 'Wanneer je een gitaarevenement bezoekt dan mag je verwachten dat er ook grote gitaarvirtuozen staan. Samen met onze partners zijn we op dit moment in gesprek met verschillende grootheden en gitaarlegendes. Jan Akkerman, de rockband Luminize en Ruben Hoeke zijn inmiddels bevestigd. Wij zijn nog in gesprek met andere artiesten, maar hierover later meer', aldus Rene Meulmeester, organisator van de Guitar Roadshow.

Naast het bewonderen van de gitaristen op het grote podium, is het ook mogelijk verschillende grootheden te ontmoeten tijdens de meet&Greet sessies. Daarnaast kunnen bezoekers op de beursvloer kennis maken met zowel de bekende als exclusieve merken, en zich verdiepen in de meest uiteenlopende gitaaraccessoires. Bax-shop.nl, Nederlands grootste online muziekwinkel, is hoofdsponsor van dit evenement en zal ook aanwezig zijn op de beursvloer.

Tickets zijn te koop via ticketpoint.nl. T/m 31 juli geldt een speciale Early-Bird prijs van €15, de reguliere verkoop bedraagt €20.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.