Student en hostess start bedrijf in evenementenpersoneel

20-04-2017 - EVENEMENTEN PERSONEEL - Het was onlangs nog in het nieuws: het grote aantal zeer jonge ondernemers. Ook in de evenementenbranche zijn een paar prima voorbeelden te vinden. Nieuw in dat rijtje is Robin van der Zwaard. De studente hotel-eventmanagement startte onlangs haar bedrijf Mr & Mrs Hospitality.

'De afgelopen jaren heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt als hostess. Tijdens de werkzaamheden op de evenementen heb ik veel ideeën opgedaan. Daarnaast heb ik door mijn opleiding een breed netwerk opgebouwd van hardwerkende jonge mensen met een passie voor de hospitalitybranche. Deze twee dingen wil ik graag samenbrengen in mijn bedrijf Mr & Mrs Hospitality', aldus eigenaresse Robin van der Zwaard.


​'Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.'

Mr & Mrs Hospitality is gespecialiseerd in het leveren van representatief, hoogopgeleid en ervaren personeel tijdens evenementen. Alle Mr’s & Mrs’s zijn inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden als hosts en hostesses, cateringmedewerkers, brand ambassadors, polaroidfotografen of voor bijvoorbeeld valet parking. 'Het doel is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De medewerkers van Mr & Mrs Hospitality hebben een stralende glimlach en weten wat hard werken is. Op deze manier draagt Mr & Mrs Hospitality bij aan de ultieme beleving van uw evenement.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Skanna Horeca Uitzendbureau

  Skanna Horeca Uitzendbureau biedt gastvrij horecapersoneel. Skanna biedt Skanezen.
 2. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.
 3. Heman Verhuurservice

  Héman Verhuurservice 'kwaliteit is onze basis'. Héman is een verhuurbedrijf dat...
 4. Univate

  audiovisueel, innovatie, spectaculair, corporate events, communicatie...
 5. ExpoBull

  Expobull is een advies-, bemiddeling- en eventmanagementbureau, voor...

EventBranche supporting partners