Soldaat+van+Oranje+wegens+succes+verlengd
Nieuws

Soldaat van Oranje wegens succes verlengd

EVENEMENTENBUREAU ARRANGEMENTEN - Op zondag 30 oktober, precies een jaar na de première, heeft Soldaat van Oranje – De Musical haar speelperiode met drie maanden verlengd. Groepsarrangementen voor de musical zijn nog altijd exclusief verkrijgbaar via BOOKX, met speciale acties in het najaar.

De musical, die vanaf de eerste voorstelling avond aan avond uitverkoopt, is tot en met april 2012 te zien in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Inmiddels hebben ruim 375.000 mensen de voorstelling gezien en zijn er 500.000 kaarten verkocht. 'Wij vinden het geweldig dat het publiek massaal voor onze voorstelling kiest. Dankzij hun enthousiasme hebben we al een jaar lang uitverkochte zalen. Dat is meer dan we ooit hadden durven verwachten', aldus Fred Boot, initiator en producent van Soldaat van Oranje - De Musical.

Eind november nemen Petra Laseur en Truus de Selle de rol van Koningin Wilhelmina over van Anne-Wil Blankers en Sylvia Poorta. Arrangementen voor groepen zijn exclusief mogelijk via BOOKX. Zo zijn er rondom de feestdagen extra allotments voor de zakelijke markt en in het nieuwe jaar speciale arrangementen voor personeelsverenigingen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.