Ronald Smit verruilt Paleis Soestdijk voor RTL Live Entertainment

04-08-2017 - EVENEMENTENLOCATIE LANDGOED - Locatie- en eventmanager Ronald Smit (37) zal per 1 september afscheid nemen van Paleis Soestdijk en starten als Senior Projectmanager binnen RTL Live Entertainment. Ronald Smit is sinds het begin van de tijdelijke openstelling in 2011 betrokken geweest bij de exploitatie van het paleis en de tuinen namens Cultureel Organisatiebureau Artifex uit Amsterdam. 

'De afgelopen 7 jaar heb ik met ongelofelijk veel plezier mogen werken op de mooiste locatie van Nederland aan een bijzondere opdracht: de tijdelijke exploitatie en openstelling van het paleis en de tuinen. Ik kijk ontzettend veel trots terug op hetgeen ik samen met de collega's van Artifex bereikt heb. Vele honderdduizenden bezoekers hebben we ontvangen met rondleidingen, tentoonstellingen, evenementen en concerten. Dit is cultureel ondernemen pur sang geweest en neemt niemand ons meer af', aldus Smit over zijn vertrek bij Paleis Soestdijk. 

Live is life
Over zijn overstap naar RTL Live Entertainment geeft Smit aan: 'De afgelopen jaren heb ik deze organisatie leren kennen als een voorloper op het gebied van live entertainment. We delen de passie en het geloof in live in een sterk veranderend medialandschap. We kennen beiden de kansen en risico's van grootschalige evenementen, maar zeker ook de intense impact voor de bezoekers. Live is life wat dat betreft.' 

Paleis Soestdijk zal dit jaar nog geopend zijn tot en met medio december.

2 Reacties

Smittie, van harte gefeliciteerd met je nieuwe job!
Jelle @ 04-08-2017 15:09 uur
@ 09-08-2017 12:56 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners