Rocket+Agency+door+Buma+Stemra+uitgeroepen+tot+beste+boekingsbureau
Nieuws

Rocket Agency door Buma Stemra uitgeroepen tot beste boekingsbureau

ENTERTAINMENT ARTIESTENBUREAU - Voor het grote publiek sprongen met name de prijzen voor beste zanger Jan Smit en beste zangeres Glennis Grace in het oog. Voor de eventbranche was de prijs voor beste boekingskantoor meer interessant. Die award ging naar Rocket Agency.

'Vol trots ontving Ludo Voeten, directeur Rocket Agency, uit handen van Hein van der Ree, directeur Buma Stemra, de Award voor Beste Boekingsburo (zie foto). Het betekende een kroon op het werk van Ludo en zijn team die dit jaar tevens het 35-jarig bestaan van het bedrijf vieren', aldus het boekingskantoor uit Waardenburg.

'Rocket Agency is een van de grootste artiestenburo’s van Nederland waar een keur van artiesten al sinds jaar en dag bij is aangesloten: René Froger, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Thomas Berge, Gordon, Belle Perez, René Schuurmans, Los Angeles the Voices, Frans Bauer, Lee Towers, Rob de Nijs, Glennis Grace, Laura Fygi, Hans Klok, en vele anderen. En steeds meer artiesten vinden hun weg naar Rocket, zo werd onlangs nog Loïs Lane aan de lange lijst van gerenommeerde artiesten toegevoegd.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.