Restaurant+op+het+Land%3A+hoe+je+van+asperge+eten+een+belevenis+maakt
Nieuws

Restaurant op het Land: hoe je van asperge eten een belevenis maakt

EVENEMENTENVERHUUR - 'Het is een bizar succes. Midden tussen de aspergevelden. Rondom de aspergevelden zijn veel restaurant en cafés waar veel asperges gegeten worden, dus je weet dat er behoefte aan is, maar wij wilden er iets aan toevoegen: culinaire aspergebelevenis. Mensen denken wel eens: het lijkt een soort beachclub tussen de asperges', aldus de initiatiefnemers.

De initiatiefnemers van het bijzondere restaurantproject schallen de loftrompet over de betrokken samenwerking met Verhuurbedrijf Zuid-Holland:

 

Stelt u zich eens voor, genieten van asperges met truffel-crème, akkerchampignons en kalfsjus met dragon. Van een schuimige cappucino van asperges met crostini en frisse kervelsalade en Hollandse garnalen. Of van Noorse Zalm, gepekeld en gerookt, met asperges, gestoofde zeegroentes, beurre blanc met citrus en zoete aardappel. Smaakvol begeleid door precies de juiste wijnen. Maar dan niet in een gewoon restaurant, maar echt op de plek waar de asperges hun kop opsteken, op de mooie West-Brabantse landerijen.

 

Aan de rand van het prachtige West-Brabantse platteland, verscholen tussen Wouw en Heerle, vond van 5 t/m 27 mei 2018 een uniek culinair evenement plaats. Hier, temidden van de aspergevelden, zal tijdelijk een Asperge Paviljoen verrijzen waar u drie weken lang van de meest fantastische aspergegerechten kunt genieten: Restaurant op het Land.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.