Reserveer+nu+de+beste+plaatsen+bij+Dinnershow+Pandora
Nieuws

Reserveer nu de beste plaatsen bij Dinnershow Pandora

ARRANGEMENTEN ADVERTORIAL - De planning voor de eindejaarsevenementen is al in volle gang. Het jaar afsluiten met een feestelijke toost? Nu de wind weer in de zeilen zit, collega's bedanken en 2018 beginnen met een goed gevoel? Dan zou een eindejaarsarrangement rondom Dinnershow Pandora wel eens de perfecte invulling kunnen zijn.

Een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance, zoals u tegenwoordig alleen nog in films ziet. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen, met aansluitend een afterparty.

De Dinnershow is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement. Dinnershow Pandora biedt de perfecte gelegenheid om samen met uw medewerkers of relaties een onvergetelijke avond te beleven. Daarnaast is het voor de feestmaanden zeer populair als eindejaarsuitje. Reserveer nu voor uw medewerkers of relaties en laat u verrassen tijdens deze complete avond uit, inclusief een overheerlijk 3- of 4-gangendiner, drankjes en entertainment. Tickets zijn te verkrijgen vanaf € 72,50 per persoon exclusief BTW. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er speciale arrangementen te reserveren.


Foto: Paul Ridderhof / Dinnersho Pandora

Mis deze feestelijke avond niet en zorg dat u er snel bij bent. Voor meer informatie over een van de arrangementen kunt u contact opnemen via: info@bookx.nl of 020 6 75 74 74.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.