Rederij+Blue+Boat+introduceert+nieuwe+duurzame+feestlocatie
Nieuws

Rederij Blue Boat introduceert nieuwe duurzame feestlocatie

VARENDE EVENEMENTENLOCATIE - Rederij Blue Boat Company introduceert haar nieuwste rondvaartboot: Lido. Dit partyschip is voorzien van de nieuwste snellaadtechniek waardoor de boot volledig elektrisch en uitstootvrij vaart.

Lido heeft het uiterlijk van een klassieke rondvaartboot, maar is vanbinnen voorzien van een modern en stijlvol interieur. Aan boord van het partyschip is vrijwel alles mogelijk qua evenementenorganisatie. Bijzonder is dat alle faciliteiten aan boord 100% elektrisch worden aangedreven. De LED mood lightning en het ingebouwde geluidssysteem zorgen voor een gezellige sfeer aan boord, de grote centrale bar in het midden van de boot herbergt een verwarmd buffet, koelkasten, een biertap en een state of the art Lavazza koffiezetapparaat. Ook is er een toilet en garderobe aanwezig en kunnen huurders van de boot het interieur naar eigen wens samenstellen. Qua catering helpt Rederij Blue Boat Company haar bezoekers graag op weg en presenteert daarom de keuze van een high-wine arrangement: een vijfgangen wijnproeverij waarbij iedere gang met een luxe gerechtje komt zodat de wijnen goed tot hun recht komen.

De prijzen voor boothuur zijn €295,- p.u. (min. 2 uur) en de boot biedt een capaciteit voor 60 personen. Reserveren is het hele jaar mogelijk en kan via www.blueboat.nl of door een e-mail te sturen naar reservations@blueboat.nl.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.