RAI+Amsterdam+volledig+over+op+meest+duurzame+koffie+van+Lavazza
Nieuws

RAI Amsterdam volledig over op meest duurzame koffie van Lavazza

PARTYCATERING - Het hing al een tijdje in de lucht. Enkele cateraars waren al helemaal om, maar nu lijken de evenementenlocaties ook koers te zetten richting 'andere' catering. Duurzamer, verantwoorder. En met de locatie als steeds steviger spil in het organisatieproces, voorspellen wij nu dan ook een stroomversnelling als het gaat om op zijn minst meer verantwoorde partycatering. Bijvoorbeeld de koffie van RAI Amsterdam:

'RAI Amsterdam maakt gebruik van ca. 30% van de gehele productie die er per jaar beschikbaar is van de Alteco bonen.' Dat kondigde de evenementenlocatie en beursgebouw eind september al aan: 'In de vijf restaurants, 45 mobiele cateringpunten en 7 vendinglocaties wordt deze duurzame koffie vanaf nu geschonken. Anders dan de meeste duurzame koffie is Alteco rond van smaak waardoor de smaak zich langzaam ontwikkeld en langer blijft hangen. Hiermee is de koffie tevens perfect geschikt voor melkkoffies zoals cappuccino. Met deze overstap onderstreept RAI Amsterdam haar streven naar het stimuleren van duurzame groei en ontwikkeling van mensen, markten en omgeving.' 

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, heeft RAI Amsterdam voorbijgangers getrakteerd op een kop gratis duurzame Lavazza koffie en chocoladeflikken van Heel Holland Bakt coryfee Robèrt van Beckhoven. De nieuwe Alteco Premium Blend van Lavazza wordt geschonken in de RAI, maar werd voor deze gelegenheid gratis aan voorbijgangers geserveerd. Een sympatiek gebaar vonden fietsers, buurtbewoners, maar ook bezoekers van evenementen die deze dag in de RAI plaatsvonden. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.