Politieke partijen organiseren uitslagenavond in diverse eventlocaties

15-03-2017 - EVENEMENTENLOCATIES VERKIEZINGEN - Het is toch een beetje beroepsdeformatie: als de verkiezingsavond begint wil je weten waar de politieke partijen zitten. EventBranche.nl maakte een overzicht en keek meteen of de evenementenlocaties eigenlijk wel passen bij de politieke partijen.

Partij: CDA
​Locatie: Oude Tramremise Den Haag (foto: www.remisedenhaag.nl)


De oude remise in Den Haag past perfect bij het CDA. Zo rond de oprichting van het CDA in de jaren 80, sloot de remise haar deuren. Waar de tram één van de meest betrouwbare vervoersmiddelen blijkt, is die betrouwbaarheid ook wel terug te leiden tot het CDA dat vrijwel altijd tot de regering behoorde.
 


Partij: D66
​Locatie: Strandclub DOEN (met een tijdelijke evenementenlocatie)


​Het was zo druk bij Strandclub DOEN in Scheveningen dat er een tijdelijke evenementenlocatie in de vorm van een tent bijgebouwd werd, maar de link met D66 is lastig te leggen.
 


Partij: Groen Links
​Locatie: Melkweg Amsterdam (foto: www.melkweg.nl)


​Kiezen voor een Amsterdamse poptempel als locatie voor de uitslagavond? Ja dat past volledig bij het nieuwe gezicht van Groen Links: Jesse Klaver. De Melkweg en Groen Links een logische combinatie.
 


Partij: VVD
​Locatie: WTC Den Haag


​Het strakke, zakelijke karakter van WTC Den Haag past perfect bij de VVD. Niets meer aan doen, goede keuze. 
 Partij: PVV
​Locatie: Tweede Kamer
Wat je ook van de partij vindt, het is natuurlijk een treurig gegeven dat de PVV niet op een externe locatie is gaan zitten, onder meer ivm de torenhoge kosten voor beveiliging dat nodig geweest zou zijn op locatie.​Partij: PvdA
Locatie: Westerunie


Een industriele locatie als de Westerunie op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam, ja daar hoort de Partij van de Arbeid als geen ander thuis.
 


Partij: SP
​Locatie: Theater aan het Spui - Den Haag (foto: Door Joris - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6833986 )


De Socialistische Partij kiest voor een theater en ook daar is de match: SP is helder over de investeringen in de culturele sector en dus is een theaterlocatie logisch.
 


Partij: 50plus
​Locatie: Gooiland

Gooiland, middenin Hilversum, een evenementenlocatie met een enorme historie, stijlvol en ook nog eens een Rijksmonument. Ja dat past wel bij 50plus.Waar zaten de andere partijen en welke partij koos de beste passende locatie en welke locatie sloeg de locatieplank mis?
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 2. Kitchen & Bar Vondelpark3

  In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe restaurant in het voormalige...
 3. Strandzuid

  Strandzuid, het strandpaviljoen dat tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt , al vijf jaar het meest bruisende...
 4. Luchtvaart-Themapark Aviodrome

  Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat en boordevol inspiratie weer vandaan...
 5. Buitenplaats Amerongen

  Landgoed - Kasteel- Buitenplaats Amerongen combineert historie met eigentijds design. Een uniek landgoed op de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners