Pieter+Bas+Boertje+start+online+platform+voor+unieke+belevenissen
Nieuws

Pieter Bas Boertje start online platform voor unieke belevenissen

EVENEMENTENBUREAU - Pieter Bas Boertje (Deschesne & Boertje) en Annelies Ruis (WerfSelect) zijn de initiatiefnemers achter het nieuwe online platform Wow2do.

Het platform is opgezet vanuit de eigen behoefte van de twee ondernemers, voor het vinden en ervaren van een bijzondere belevenis voor zichzelf of iemand anders. Wow2do voorziet mensen in die behoefte door ze te inspireren met unieke belevenissen om zo hun vrije tijd op ieder moment, bij elke gelegenheid, op een unieke manier in te vullen en op die manier hun leven te verrijken. De site wil inhaken op de verwachting dat in 2015 consumenten meer geld gaan uitgeven aan bijzondere dagtrips. Vrije tijd is kostbaar en daardoor zijn steeds meer mensen op zoek zijn naar een uniek moment in de vorm van een onvergetelijk uitje. Trendwatcher Adjiedj Bakas vult hierop aan: 'Wow2do voorziet in deze vraag en is precies wat Nederland op dit moment nodig heeft.'

Wow2do kent diverse categorieën zoals Bucketlist, Masterclass, Balance, Adrenaline, Delicious en Passion. Iedereen die een belevenis zoekt, kan deze op de site vinden. Iedereen die een belevenis faciliteert, kan deze via de site aan anderen met dezelfde passie aanbieden. Tot nu toe staan onder andere dineren in het donker, vliegen in een Boeing simulator, een DJ workshop, vogelexcursie in de Oostvaarderplassen of midden in de winter in een hottug door de Rotterdamse haven stromen, al online. Net als bij andere deel-sites, zoals Peerby en Airbnb, worden gebruikers gevraagd na afloop een review te schrijven om zo mee te bepalen of een aanbieder succesvol wordt.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.