MPS%7CMartinair+Party+Service+benoemt+Patrick+van+Rossum+als+Commercieel+Manager
Persberichten

MPS|Martinair Party Service benoemt Patrick van Rossum als Commercieel Manager

PARTYCATERING - Voor velen is Patrick van Rossum (38) geen onbekende in het vak. Patrick is sinds 2014 als Operationeel Manager werkzaam bij MPS en daarvoor heeft hij zowel commerciële als operationele ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde cateraars en bureaus.

Deze opgedane kennis gaat hij nu combineren in zijn nieuwe functie van Commercieel Manager waarbij hij leiding geeft aan de Accountmanagers en het Sales & Event team.

‘Als MPS worden wij met name gevraagd voor grote, logistiek complexe evenementen en high end bijeenkomsten. Hierbij is het belangrijk dat er direct bij het eerste gesprek deskundigheid en ervaring aan tafel zit. En dat is iets wat Patrick zeker te bieden heeft aan zowel opdrachtgevers als aan zijn team.  En laten we wel wezen, het feit dat Patrick gewoon een leuke vent is die door het vuur gaat voor onze opdrachtgevers is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Die persoonlijke betrokkenheid past bij het DNA van ons bedrijf.’, aldus Erwin Verschoor, directeur en eigenaar van MPS I Martinair Party Service.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.