Functionele+eyecatcher+op+het+evenement+De+%E2%80%98piramidebar%E2%80%99+van+TTM+Event+Facilities
Nieuws

Functionele eyecatcher op het evenement De ‘piramidebar’ van TTM Event Facilities

EVENEMENTENVERHUUR - TTM Event Facilities verzorgt licht, geluid, signing en trussing voor uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland. Sinds kort biedt het bedrijf een nieuwe innovatie; de multifunctionele ‘piramidebar’.

Piramidebar of toch overkapping?
‘De piramidebar is leverbaar in verschillende uitvoeringen’, vertelt Willem Beumer eigenaar van het bedrijf dat evenementen faciliteert. ‘De piramidebar is een echte eyecatcher op een evenement. Daarbij is het ook nog eens functioneel. Want onder de piramide kun je een complete barinrichting of andere horecavoorzieningen plaatsen. Maar de piramide is zelfs in te zetten als een overkapte entree, merchandise, meetingpoint of als muntverkooppunt.
De piramide is standaard leverbaar met transparant zeil. ‘Maar wij zouden TTM niet zijn als alle andere opties ook leverbaar zijn’. Bijvoorbeeld houten bedekking of een bedrukte stof in de stijl van het evenement.

Stel, de organisatie van een evenement ligt in jouw handen. Je hebt een mooie locatie en een goed idee maar hoe nu verder? TTM adviseert, ontwikkelt en realiseert een concept op basis van jouw wensen en ideeën. Daarvoor is vakmanschap, expertise en creativiteit nodig. Willem, Leo, Kevin en Michiel weten na 29 jaar ervaring die mix perfect in te zetten bij ieder evenement, groot en klein.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.