EventsTextile+exclusief+partner+voor+de+Deco%2DFact+Collection+Fabrics
Nieuws

EventsTextile exclusief partner voor de Deco-Fact Collection Fabrics

EVENEMENTENVERHUUR - Door de ruim 25 jaar ervaring van Deco-Fact, en inmiddels 14 jaar ervaring van EventsTextile als specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen, is er de afgelopen maanden samen gewerkt aan de Deco-Fact Collection Fabrics Map. Deze Collectie is zorgvuldig samengesteld uit Deco, Stage, Stretch, Blackout en Floor Fabrics.

EventsTextilet biedt met de Deco-Fact Collection Fabrics kwalitatief hoogwaardige en esthetische decoratiestoffen in verschillende kleuren met de volgende eigenschappen zoals: Vlam brandwerendheid, Uitstekende kleurvastheid, Neutrale geur, Dekking, Lange levensduur en Geluidsabsorptie. Deco-Fact Collection Fabrics worden in opdracht van Deco-Fact in Duitsland gemaakt.

Nieuw in ons gamma zijn de Podium Afrok Moltons in de maten 20,40,60,80,100 en 150cm op rol van 60 meter, 300gr/m2 waardoor het mooier valt als het bekende scheurdoek. Liever op maat met klittenband? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@eventstextile.nl

Plus de Stage Satin Molton van 320gr/m2. De eenzijdige geborstelde molton kan worden gebruikt op beide zijden (zijdeglans optiek aan de ene kant en de andere kant molton optiek) Het hoogwaardige materiaal overtuigt door een hoge mate van verdonkerend en goede maatvastheid.

Ook Backdrops in verschillende maten en kwaliteiten zoals deco, stage, Absorber en CS moltons kunt u vinden in onze webshop www.eventstextile.com/webshop/

Voor vragen over maatwerk denken we graag met u mee om dit in het naaiatelier van Deco-Fact te realiseren.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.