EventsTextile exclusief partner voor de Deco-Fact Collection Fabrics

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
30 mei 2017 09:44 uur
EventsTextile exclusief partner voor de Deco-Fact Collection Fabrics

EVENEMENTENVERHUUR - Door de ruim 25 jaar ervaring van Deco-Fact, en inmiddels 14 jaar ervaring van EventsTextile als specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen, is er de afgelopen maanden samen gewerkt aan de Deco-Fact Collection Fabrics Map. Deze Collectie is zorgvuldig samengesteld uit Deco, Stage, Stretch, Blackout en Floor Fabrics.

EventsTextilet biedt met de Deco-Fact Collection Fabrics kwalitatief hoogwaardige en esthetische decoratiestoffen in verschillende kleuren met de volgende eigenschappen zoals: Vlam brandwerendheid, Uitstekende kleurvastheid, Neutrale geur, Dekking, Lange levensduur en Geluidsabsorptie. Deco-Fact Collection Fabrics worden in opdracht van Deco-Fact in Duitsland gemaakt.

Nieuw in ons gamma zijn de Podium Afrok Moltons in de maten 20,40,60,80,100 en 150cm op rol van 60 meter, 300gr/m2 waardoor het mooier valt als het bekende scheurdoek. Liever op maat met klittenband? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@eventstextile.nl

Plus de Stage Satin Molton van 320gr/m2. De eenzijdige geborstelde molton kan worden gebruikt op beide zijden (zijdeglans optiek aan de ene kant en de andere kant molton optiek) Het hoogwaardige materiaal overtuigt door een hoge mate van verdonkerend en goede maatvastheid.

Ook Backdrops in verschillende maten en kwaliteiten zoals deco, stage, Absorber en CS moltons kunt u vinden in onze webshop www.eventstextile.com/webshop/

Voor vragen over maatwerk denken we graag met u mee om dit in het naaiatelier van Deco-Fact te realiseren.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Heman Verhuurservice

  Héman Verhuurservice 'kwaliteit is onze...
 2. Off-Road Verhuur

  Bij Off-Road Verhuur kunt u terecht voor...
 3. Coby Verhuur

  Coby Verhuur alles voor de inrichting van...
 4. VR Event Rent

  VR Event Rent is hét nieuwe...
 5. Trends for Rent

  Wij zijn een logistiek- en facilitair...

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group