Deco%2DFact%3A+uw+specialist+in+stoffering+van+tenten%2C+hallen+en+zalen
Nieuws

Deco-Fact: uw specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen

EVENEMENTENDECORATIE TENTENVERHUUR - Goede ideeën ontstaan door creatief denken! Bent u tentenleverancier voor een feestelijke opening, een huwelijksfeest of een privé feest? Of organiseert u een bedrijfsfeest, een jumping, een sportevenement of een rock festival? Deco-Fact kan al uw tenten, hallen en zalen voorzien van de juiste stoffering.

Tenten, Hallen & Zalen
Wilt u de show stelen met de geknipte aankleding van uw tent? Of bent u op zoek naar de juiste oplossing om uw hal te verfraaien? Deco-Fact beschikt over een ruime voorraad hemelstoffering in het wit, zwart lichtdoorlaatbaar, zwart verduisterend, lichtgrijs en ivoor. Wenst u een (zijwand) stoffering in een andere kleur? Dan bieden wij u 23 kleuren aan waaruit u kan kiezen voor de stoffering voor uw evenement. Voor hallen en zalen heeft u keuze uit een ruim assortiment zijwandstoffering in diverse kleuren van 3m tot 10m hoog.
  
Ook voor Dry Hire van o.a. backdrops en scheidingswanden kunt u bij ons terecht.
Naast de verhuur verkoopt Deco-Fact ook stoffering op maat. Uiteraard voldoen al onze materialen aan de hoogste brandveiligheidsnormen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.