Bern: vergaderen en incentives in de hoofdstad van Zwitserland

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
22 mei 2017 09:32 uur
Bern: vergaderen en incentives in de hoofdstad van Zwitserland

INCENTIVE REISORGANISATIES - Het Congress Center Kursaal, het congrescentrum in Bern, is recentelijk uitgebreid met 4 nieuwe zalen en een grote foyer voor 300 personen, Sopra Grande. Kursaal Bern beschikt over 30 vergaderruimten met de Arena als grootste zaal voor vergaderingen tot 1500 personen.

Bern ligt in het hart van Zwitserland en is snel en gemakkelijk bereikbaar. Kursaal Bern onderscheidt zich met een all-in-one-arrangement: daarbij horen het congrescentrum met topvoorzieningen, het viersterren-superior hotel Allegro met 171 kamers, het voortreffelijke fijnproeversrestaurant Meridiano (17 GaultMillau-punten, 1 Michelinster), het Italiaanse en het Aziatische specialiteitenrestaurant evenals het Grand Casino - en alles onder één dak. Kursaal Bern biedt unieke veelzijdigheid op topniveau, gastvrije service, centrale ligging middenin de stad met een zeldzaam mooi uitzicht op de Alpen evenals een hoogwaardige infrastructuur.

De Arena is ideaal voor congressen, vergadering, galadiners, concerten en optredens. Het atrium biedt - boven de daken van Bern - een zeldzaam platform voor ontvangsten, aperitiefjes en tentoonstellingen. Het nieuwe Sopra Grande herbergt nog meer mogelijkheden: de zalen kunnen dankzij mobiele scheidingswanden worden aangepast aan elk evenement. Een aantrekkelijke, locatie met veel daglicht voor productpresentaties, seminars en kleine conferenties.

Heropening Hotel Savoy****
Dichtbij het centraal station gelegen bevindt zich het volledig gerenoveerde Hotel Savoy. Een traditioneel Berner hotel. Het is nog steeds een bed and breakfast en heeft 120 bedden en een klein café. Het perfecte hotel voor incentive groepen en congres deelnemers. Het Hotel Savoy heeft al uitstekende reviews ontvangen in TripAdvisor.

Flogo City Tour
Een onvergetelijk ervaring is om met een e-bike door de oude stad van Bern te fietsen. De Flyer brengt je naar de meest interessante punten van de stad, onder begeleiding van een gids. Een goede afwisseling na een congresdag.

Meer informatie:
Switzerland Convention & Incentive Bureau
T 020 6209229
E scib.nl@switzerland.com
W www.MySwitzerland.com/meetings

 

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij...
 2. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement,...
 3. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die...
 4. Toerisme België voor Wallonië & Brussel

  Met de pure natuur, de bijzondere...
 5. Effectgroep

  Dat we effectgroep heten is niet zomaar....

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group