Party+Rent+Group+hoofdsponsor+van+de+Gouden+Giraffe+Event+Awards
Nieuws

Party Rent Group hoofdsponsor van de Gouden Giraffe Event Awards

EVENEMENTEN AWARDS - De organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards is bijzonder trots op het feit dat Party Rent Group, één van de toonaangevende suppliers in de Europese eventindustrie, zich voor minimaal 1 jaar als hoofdsponsor heeft verbonden aan de Gouden Giraffe Event Awards.


>> INSCHRIJVEN GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS


 

'Wij zijn om een aantal redenen enorm trots dat juist Party Rent Group zich als hoofdsponsor aan de Gouden Giraffe Event Awards heeft verbonden', opent Sjoerd Weikamp van de Gouden Giraffe-organisatie. 'Om te beginnen was Party Rent Group vorig jaar in de Fokker Terminal al als één van de hoofdsuppliers betrokken bij de wederopstanding van dé event awards van Nederland (zie foto's). Wij kennen Party Rent Group als een partij, met grote reikwijdte in Europa en ook echt toonaangevend, die geen halve beslissingen nemen. Het sponsorschap van een kwalitatieve en grote partij als Party Rent Group is dus tevens de bevestiging dat de Gouden Giraffe Event Awards de goede weg is ingeslagen. Het bedrijf gaf ons te kennen dat de kwaliteit van cases en zeker ook de betrokkenen en bezoekers van de Gouden Giraffe van dien aard zijn dat ze graag hun naam aan de Giraffe verbinden. En dat is goud waard voor de prijs die de complete branche in de spotlights zet.Op naar vele mooie edities en een gezamenlijke groei van onze markt.'

Met de claim Gouden Giraffe Event Awards inspired by Party Rent Group zal de internationale event-supplier, met een stevige poot in de Nederlandse markt, naast hoofdsponsor ook weer een groot deel van de 'inrichting' voor haar rekening nemen.

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.