Opvallende+overname+in+catering%2Fentertainment+land
Nieuws

Opvallende overname in catering/entertainment land

CATERING HORECAVERHUUR - Bar Company voegt vanaf heden een nieuw concept toe aan haar diensten: stijlvolle champagnetorens en luxe champagnebars op locatie. Hiervoor neemt Bar Company het bedrijf Bubbles Included over.

'Naast de website van Bubbles inc en barcompany.nl hebben we ook een nieuwe website gemaakt voor de champagnetorens: Champagnetoren.nl', aldus Tim Wildenbeest en Djordi te Nijenhuis van Bar Company. Bubbles incl. startte in 2010 en bouwde met name dankzij haar opvallende champagnetorens een klantenkring met gerenommeerde bedrijven op.

Wildenbeest en Te Nijenhuis kennen de kracht van hun nieuwe label: 'Champagne is het meest feestelijke drankje, zeker voor evenementen en bedrijfsfeesten. Bar Company heeft inmiddels naam gemaakt met het neerzetten van een beleving, op iedere locatie in combinatie met goed opgeleid personeel. Daar past de Champagnetoren ook perfect bij. Wij verzorgen de torens volledig in meerdere formaten en voor ieder budget. Daarnaast worden de toren en bars altijd gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het logo van de klant op het meubel en op de ingebouwde tablets.'

Bekijk het nieuwe label van Bar Company op www.champagnetoren.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.