Ook+Cuisine+on+tour+sluit+zich+aan+bij+Dudok+Groep
Nieuws

Ook Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep

PARTYCATERING - Wederom is de Dudok Groep erin geslaagd om haar cateringtak uit te breiden met een opvallend merk: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij de Rotterdamse horecagroep.

Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit catering-specialisten compleet.'

Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk', aldus Dennis Rens.

Eigen koers
Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Hierdoor kan het bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. Serving your Message blijft de visie van Cuisine on tour', aldus Dimitri Chalos.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.