Off%2Droad+vervoer%3A+snel+en+overal+inzetbaar
Nieuws

Off-road vervoer: snel en overal inzetbaar

EVENEMENTENVERVOER - Transport voor gemak en fun: tal van evenementen zetten transportmiddelen in zoals quads en gators om hun personeel te helpen sneller over het festival te bewegen en het terrein zelf niet te beschadigen. Wat zou een festival als Mysteryland of Defqon zijn zonder de sterke gators die snel en moeiteloos goederen vervoert? Ook golfclubs huren graag golfkarren in, en vakantieparken of uitgestrekte boerderijen maken al jaren gebruik van onze snelle, kleine off-road transportmiddelen.

Het is onze missie om iedereen veilig, verantwoord en gemakkelijk over het terrein te laten bewegen. Of het nu om een quad, gator, golfkar of scooter gaat. 

U kunt zich voorstellen dat zo'n snel, stoer en krachtig off-road vervoersmiddel uitnodigt tot veel plezier tijdens de rit. Of zelfs tot offensief rijden, want hoe leuk is het om op zo'n cool karretje tussen het publiek door te manoeuvreren, maar dit juist net niet de bedoeling. Er zijn namelijk ook regels omtrent het vervoer en de veiligheid op evenementen.

Wij vinden het belangrijk dat plezier en veiligheid samengaan. Daarnaast zetten we graag de voordelen van het huren van een transportmiddel als een gator, quad of golfkar op een rij: 
- Kostenbesparend, doordat u minder transportbewegingen hoeft te maken
- Tijdsbesparing, u of uw personeel hoeft immers minder loze uren heen en weer te lopen
- Extra veiligheid, doordat zowel zware lasten als mensen verantwoord worden vervoerd. Denk bijvoorbeeld ook aan de ambulance gator als ondersteuning van de hulpverleners. En de brandweer gator om eventuele brandjes snel en discreet te kunnen bestrijden. Zonder dat er grote opvallende voertuigen tussen het publiek door moeten maneuvreren.

Off-road vervoer is een slimme, makkelijke manier om snel overal te kunnen komen. Deze kleine, stoere vervoermiddelen vragen wel om een volwassen houding.

Welke discipline wordt er gevraagd van u en uw personeel? 
- Gebruik de quad, scooter of gator niet als als cross/race voertuig
- Beweeg je liever niet tussen het publiek maar als niet anders kan zorg dan dat je niet te snel door het publiek heen beweegt. Door de wendbaarheid en snelheid van het transportmiddel kan dit gevaarlijk zijn
- Ook al nodigen de off-roads uit tot plezier: zie ze niet als een speeltje, het zijn en blijven serieuze vervoermiddelen. 

Houdt u zich aan bovenstaande, dan zijn off-road transportmiddelen de leukste, veiligste en handigste manier om geld te besparen en snel elke plek op het terrein te kunnen bereiken!Voor meer informatie ga naar http://www.offroadverhuur.nl/.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.