Nieuwe+FIP%2Droom+ideaal+voor+evenementen
Nieuws

Nieuwe FIP-room ideaal voor evenementen

TIJDELIJKE EVENTLOCATIE - Tijdens de Amstel Gold Race Toerversie hebben een aantal deelnemers gebruik gemaakt van de speciale Fresh Important Person Room (FIP). Deze mobiele kleedkamer is voorzien van alle gemakken die sporters, en in het speciaal vrouwen, voor- en na het sporten kunnen wensen. Ideaal voor evenementen, sprekers of kleedkamersessies.

Een warme douche, schoon toilet, verwarmde spiegels tegen het beslaan, föhns, mobiele oplaadpunten, televisie met chromecast, bluetooth speaker en zelfs een Quooker voor een lekkere kop thee. Deze luxe kleedkamer is ontwikkeld door projectontwikkelaar Jan Snel uit Montfoort, in samenwerking met Sportmarketingbureau House of Sports. “Met de ontwikkeling van deze mobiele kleedkamer spelen we in op het tekort aan kleedruimtes bij sportverenigingen en –evenementen”, aldus Harry van Zandwijk van Jan Snel.  

De FIP Room is op ‘eventbasis’ in te zetten bij (sport) evenementen door organisaties of merken die hun activatieplannen op relevante wijze voor de sportconsument willen inrichten. Ook het organiseren van inspirerende kleedkamersessies voor bedrijven of kampioensfeesten van sportteams is de FIP Room uitstekend in te zetten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.